Monday, September 5, 2011

Entri pertama sebagai Blogger!


Assalamualaikum.
Hari nie 05 September 2011, hari pertama aku menyelam ke dunia blog.
Selamat hari raye ke-TUJUH..dan rasenye masih sempat untuk aku mintak duit raye ni..
Tapi nak mintak ngan sape eh..macam xde org pon kt sini..
Nampaknye mcm aku jer terhenggeh2 nk berblogging nie
Harap2 blogger yg TERbaca blog ni tolong r bagi tunjuk ajar kt aku.
Sebab aku nampak mcm besss je bbudak2 ni duk taip2 entri panjang2..

Aku belajar wat blog ni pon dari blog2 korg gak.
Manela tahu aku taip benda2 yg xmenyenangkan ati kamo ke,
Xpasal2 ni entri ni jd entri pertama dan terakhir..
Pastu letak kt muzium..heeeee

Tapi sekarang melalui pemerhatian aku laa.Banyak entri COPY&PASTE dari yg asli.
Sebenarnya ape tujuan mereka berblogging nie.
mem"publish" entri blogger lain atau mencipta benda baru.

Ikut suka la ape2 pon..
Lagipon manela tahu kot aku terrrr COPY&PASTE jgk ke..heeeee




11 comments:

IeYza AzmIey said...

selamat datang ke dunia pembloggeran ^_^
berbeloglah secara aman... (buleh cenggitu) salam kenal...

**kalau leh bukak la komen utk url tu, lebih mudah utk mengkomen dari open id begini :( **

spywriter said...

welcome ^_^

SANDRA AZWAN said...

semoga berjaya!;-)

fairus said...

welcome home...

*rainyscream* said...

hye! saya pun baru jgk.yeaaa~ ada geng. ehe

Amirul Amin said...

boleh je..hehe

taliff said...

Entri baru dari blogger lamer kew blogger baru? hehehehe :)

NormaLiza Mah said...

cantik design blog ni....
apa2pun terus berblog n jana pendapatan.. saya singgah utk + tabung .....

aRe-lOnG said...

Wah...

ada geng baru nie...

Selamat Datang ke Dunia Blogging...

Selamat Hari Raya

Http ://afifsamshuri.blogspot.com

Khairul Bakhtiar said...

Saya cadangkan anda tulis mengikut kehendak anda dahulu, kemudian boleh diperbaiki penulisan tersebut melalui bacaan tips-tips ber blogging secara professional. Copy&Paste hanyalah mengundang masalah untuk anda membina kredibiliti blog anda.

Regards,
Usahawansme.com

A'ishah Kamaludin said...

original is better. welcome to the blogging world, eheh.